Cine suntem şi cum lucrăm

Suntem Koding.

O companie care utilizează tehnologie de ultimă generație pentru a-ți oferi soluții IT personalizate si integrate. Intenția noastră este ca businessul tău să poată fi gestionat mai ușor, dezvoltat mai inteligent și să devină mai profitabil cu efort minim investit.

Practic, înțelegem nevoile specifice companiei tale, configurăm o soluție completă și o implementăm, astfel încât businessul tău se va bucura de un sistem IT funcțional și sigur. Apoi ne ocupăm de mentenanță și îl îmbunătățim, pe măsură ce traiectoria afacerii tale se schimbă și apar nevoi diferite de cele inițiale. Suntem pregătiți să îți oferim în orice moment soluția nevoilor tale: de la securitate la rețele WiFi profesionale, de la instrumente de productivitate la aplicații Business Intelligence. În acest fel, ne asigurăm că te vei bucura de avantajele digitalizării afacerii tale și de o relație de colaborare de invidiat pe termen lung. Nu o spunem noi, o spun clienții nostri.

Atunci cand lucrăm, suntem ghidați de următoarele principii:

  • Tehnologia este un instrument prin care îmbunătățim calitatea vieții. Noi ne-am încăpățânat să devenim foarte buni în a o folosi, pentru ca businessul tău să poată fi dezvoltat și gestionat mai simplu, iar tu, cel care îl conduci, să ai mai mult timp liber la finalul zilei.
  • Suntem flexibili și bogați în resurse. Dacă, prin reducere la absurd, nevoile companiei tale sunt în afara sferei noastre largi de expertiză, apelăm la parteneri care ne-au câștigat încrederea în timp. Noi suntem cei care achiziționăm de la ei servicii specifice, învățăm rapid să le implementăm, astfel încât, ție îți livrăm cu succes soluția integrală de care ai nevoie.
  • Ne măsurăm succesul în gradul de satisfacție pe care îl lăsăm în urma noastră. Acționăm după deviza: „Existăm pentru a ne răsfăța clienții”.

Iar în ciuda zvonurilor din piață, prețurile soluțiilor noastre sunt mai mult decât decente. Dacă vrei să te convingi singur, întreabă-ne!

Noi ne-am prezentat. Acum e rândul tău!