Echipamente fixe
şi mobile

Mobilitatea și dezvoltarea tehnologiei sunt trenduri actuale care se potențează reciproc și care modelează felul în care se dezvoltă companiile. Într-o astfel de piață dinamică, întrebarea pertinentă este: Cum aleg ceea ce am nevoie?

Koding are o înțelegere clară asupra tehnologiei existente și asupra evoluției pieței, încât indiferent de domeniul în care lucreazi sau motivul pentru care dorești să achiziţionezi un laptop, am dezvoltat o metodă prin care înțelegem și simplificăm procesul deciziei de cumpărare.

Pentru laptopurile de business, gama Enterprise, recomandările noastre iau în calcul atât preferințele pentru un design minimalist și mobilitate maxima, cât și pentru maximul de funcționalități agregate într-un pachet de înaltă tehnologie. Am dezvoltat relații de încredere cu marii distibuitori din piață, astfel încât tu să te poți bucura de produsul dorit la un preț de nerefuzat.

Avem pregătită o gamă largă de soluții robuste și ieftine, gândite să răspundă nevoilor de mobilitate și buget limitat, pe care companiile mici și mijlocii nu le pot neglija. Sunt laptopuri fiabile, rezistente și competitive din punct de vedere al costurilor.

Ințelegem nevoia ca laptopul personal să aibă alte caracteristici față de cel utilizat la birou și înainte să-ți facem recomandarea perfectă pentru tine, te vom întreba despre particularitățile nevoilor tale și preferințelor tale.

În situațiile în care puterea de calcul primează ca nevoie, soluția recomandată este desktopul. Pentru a alege varianta optimă și a obține un raport convenabil între funcționalități și buget, consultanții Koding sunt preocupați să înțeleagă în profunzime nevoile businessului tău, pentru a-ți oferi exact ceea ce ai nevoie și a evita situațiile frecvente în care plătești funcționalități pe care nu le folosești.

Dacă cofigurația de desktop aleasă, există pe piață, ți-o aducem la un preț de nerefuzat și în plus, îți putem instala licențele dorite, astfel încât atunci când ajunge la tine, stația să fie funcțională și gata de utilizat. Dacă nevoia de a utiliza un desktop este atât de specifică, încât soluțiile existente pe piață nu se potrivesc, avem expertiză în a configura o gamă largă de componente, astfel încât să primești soluția perfectă pentru buisnessul tău.

În mod tradițional, conceptul de stație de lucru implică PC-uri de birou, însă puterea de procesare, memoria și stocarea, alături de monitoarele excepționale sunt acum disponibile și pe laptopuri profesionale.

Iar dacă particularitatea businessului tău cere spații de lucru mobile și alte echipamente funcționale în medii neprielnice (cum sunt companiile din industriile Oil and Gas, energie, construcții, industrie grea) putem recomanda și livra soluții „rugged” sau „semi-rugged”, certificate IP6x sau MIL-STD-8xx.

Indiferent de cât de nișat sau complex este domeniul de activitate al companiei tale (editare grafică, foto și video, randare pentru filme de animație, postprocesare, sonorizare, automatizări și robotică, etc), avem sau creăm produsul ideal pentru tine.

Tablete, telefoane mobile, echipamente VR și alte gadgeturi de ultimă generație

Trendul de utilizare a telefoanele mobile în zona de business a escaladat odată cu apariția sistemului BYOD (Bring Your Own Device), sistem ce se potrivește perfect în cultura organizațională a startup-urilor și a companii mici. Din acest motiv, în decizia de a alege un telefon mobil care să răspundă preferințelor tale, să te reprezinte, se adaugă și capabilitatea de a fi utilizat în mediul profesional (de exemplu, pot funcţiona că suport de luare de notiţe la o întâlnire, pot livra o prezentare sau pot iniţia şi conduce o audio/video conferinţă).

Fie că ai nevoie de un ecran mare pentru că trebuie să vezi ataşamentele în pdf ale emailurilor, fie că ai nevoie de o camera performantă cu care să faci fotografii bune de pus în rama Instagram-ului sau în albumul familiei, recomandările Koding sunt perfect adaptate profilului tău, indiferent că vorbim despre telefon mobil, phablet, tabletă, e-book reader, smart-watch, fitness band, ochelari de VR sau orice alt gadget portabil.

Koding aduce puterea echipamentelor de ultimă generație.
Află ce recomandări avem pentru tine.