Display-uri profesionale

Soluții profesionale de afișaj digital – mai mult decât un televizor în vitrină

Soluțiile de afisaj digital, cunoscute și ca digital signage, reprezintă o modalitate spectaculoasă și rafinată de interacțiune cu consumatorii. Acestea le permit companiilor să expună mesaje comerciale sau utilitare într-un format atractiv și neintruziv.

Pe lângă calitatea imaginii net superioară și posibilitatea promovării de conținut personalizat, atât în format video cât și în format static, soluțiile profesionale de afișaj digital oferă opținunea de administrare centralizată și de la distanță.

Sistem de afișaj digital conectat la tehnologia cloud

Tehnologia cloud integrată în sistemul de afișaj profesional digital, permite accesul și controlul tuturor ecranelor, indiferent de locatie, dintr-un singur punct. Astfel poți afișa un singur mesaj unitar la nivelul întregii rețele, poți crea lista de redare sau poți programa conţinutul prin intermediul meniului de pe ecran.

Utilizând această funcționalitate, un hotel poate configura și gestiona ecranele din toate camerele dintr-un centru de control, salvând astfel resursele umane și de timp pe care le-ar consuma pentru a face aceste setări manual, în mod individual.

Și tu poți integra soluția profesională de afişaj digital în tehnologia de business pe care o utilizezi deja, pentru a-ți crește vizibilitatea brandului și capacitatea de a atrage clienți noi.

Vezi cum funcționează display-uri profesionale Philips Signage cu Android.

Ai control de la distanță asupra rețelei de display-uri profesionale Philips.
Vezi cum în 76 de secunde.

Koding oferă soluții inteligente de afișaj digital customizabil
împreună cu consultanța necesară în instalare și mentenanță.