Servere și stocare

Servere-si-stocare

Serverul – inima businessului digital

Orice business există în spațiul digital atâta vreme cât este “ținut în viață” de un program care acționează ca intermediar în schimbul de informații între computerele aflate în rețea. Acest program, cât și computerul pe care rulează este denumit server.

În funcție de natura businessului și stadiul de dezvoltare al companiei, ai nevoie de tipuri de servere diferite. Deși s-ar putea să te impresioneze denumiri ca: arhitectura hiperconvergentă sau high density computing, preferăm să știi că avem experiență în consultanță și livrarea de soluții de servere pentru orice tip de companie: de la startup-uri, la companii cu clienți internaționali. Cunoaștem în detaliu situațiile de utilizare ale fiecărui tip de server, iar dacă ne ajuți să înțelegem specificul businessului tău, îți putem recomanda cele mai potrivite soluții pentru compania ta, din perspectiva raportului: buget/utilizare.

Pentru companiile mari, suntem pregătiți să implementăm cu succes soluţii Lenovo Flex System x240 M5, x480 X6, x880 X6, Dell Blade M630 sau M830, plus arhitectură FX FC430, FC630 şi FC830, HPE Blade BL460c, BL660c Gen9 sau Synergy 480, 620, 660 şi 680 G9 sau Moonshot.

Cu companiile medii discutăm în termeni de convergenţă în infrastructură, care îmbină utilitatea şi securitatea. Este prima oară când nevoia de server devine atât de complexă încât transcende nevoia de „comodity hardware” și cere o soluţie dedicată.

Atunci când o companie este la început de drum, știm că nevoile ei sunt simple şi bugetul este limitat. Și noi am fost acolo și te înțelegem perfect. Mai mult decât atât, știm că îți putem oferi o soluție durabilă care să aducă un plus de valoare companiei tale.

Koding FS

Soluţii de stocare

Pornind de la hdd-uri externe până la arhitecturi complexe, soluţiile de stocare reprezintă un domeniu extrem vast.

Membrii echipei Koding au experienţă solidă în soluţii de stocare dezvoltate de EMC, HPE, Dell, HGS, ca să-I numim pe cei mai cunoscuți. Am conceput, dezvoltat, instalat şi asigurat mentenanță pentru astfel de soluţii.

Soluţiile noastre sunt stabile şi sigure, fiind create având în vedere provocările de care au parte antreprenorii români. Le integrăm cu succes în peisajul IT al fiecărui client, în funcţie de nevoile acestuia și suntem constant recompensați de confirmarea că am adus o valoare reală activității de business.

Dacă eşti interesat de soluţii fiabile de servere şi stocare,
Koding are variante pentru orice business. Eşti interesat să afli detalii?