Întrebări frecvente

Pentru că înțelegem temerile tale în ceea ce privește securitatea IT, venim cu răspunsuri concise și clare la cele mai frecvente întrebări pe care le-ai putea avea în legătură cu acest subiect.

Pentru a vedea ce date se pot recupera și cum este important este să înțelegem cum s-a produs pierderea. Contactează-ne și te lămurim. Următorul pas este să decizi ce vei face de acum înainte pentru a preveni acest lucru. Fie ca vorbim despre un mecanism de control mai bun asupra datelor, împreuna cu o soluție de backup sistematizat și programat sau poate de educare a utilizatorilor pentru a scădea numărul de breșe de securitate pe care aceștia le pot face, te putem ajuta cu aceste lucruri și nu numai. Trebuie doar să ne întrebi.

Știi cum să navighezi pe net? De cele mai multe ori ne pândesc pericole la orice click, pe orice pagină. Fie ca vorbim de un articol din tabloide sau de pe bannere ce ne apar pe diverse site-uri, in ziua de astăzi inventivitatea celor ce vor sa profite de utilizatori nu cunoaște limite, iar soluțiile de protecție a datelor și echipamentelor trebuie să țină pasul cu complexitatea amenințărilor. Vestea bună este că există soluții, iar noi le implementăm cu succes.

Hackerii urmăresc să îți blocheze accesul la datele tale (fie că vorbim de date personale, cum sunt fotografiile, fie că ne referim la datele companiilor de tipul bazelor de date cu clienții) pentru ca ulterior să ceară sume de bani pentru a ți le înapoia.

Dincolo de acest tip de atac, nu putem exclude ipoteza în care cineva vrea să te atace pe tine personal și dacă crezi că nu există motive, îți dăm noi un exemplu simplu: businessurile concurente ar putea fi interesate să te destabilizeze.

Da, știm, nu e fairplay, dar se poate întâmpla. Iar dacă vrei să nu ai regrete, protejază-te!

Bună întrebare! Tu ramâi în continuare la comanda butoanelor, noi doar îți punem la dispoziție instrumentele și te învățăm cum să le folosești pentru a te expune la cât mai puține riscuri.

Dacă ai și alte întrebări, scrie-ne! Un expert Koding te va contacta și îți va răspunde.