Pentru a-ți oferi o perspectivă clară asupra serviciilor IT livrate de Koding, citește mai jos răspunsurile la următoarele întrebări:

Fie că ai nevoie de o soluție eficientă de protecție a datelor sau de instalarea și configurarea echipamentelor conform nevoilor tale de business, fie că ai nevoie de soluții de backup, stocare sau soluții complexe de suport pentru aplicații critice de business, serviciile IT sunt cele care îți asigură funcționarea optimă a sistemului informatic și implicit al businessului.

Companiile mari, în mod tradițional, au un avantaj competitiv provenit din resursele virtual nelimitate. În ultima perioadă, folosind în mod inteligent resurse specializate externe (fie oameni, fie tehnologii) sub forma serviciilor IT, companiile de dimensiuni mici și medii au acces la același tip de resurse, eliminând dezavantajele pe care le aveau. Prin această schimbare de paradigmă și extinzându-și avantajele (adaptabilitate și apropiere față de clienți) pot căpăta chiar un ușor avantaj competitiv.

Prin urmare, apare o extindere pe orizontală a setului de competențe necesare în interiorul companiilor pentru a integra și sincroniza aceste procese. Este, în mod evident, mai eficient să poți “achiziționa” seturi de competențe specifice, tehnologie și consultanță adaptate constant nevoilor tale de business.

Gama serviciilor IT oferite de Koding variază de la externalizare și suport IT, consultanță în alegerea echipamentelor și implementare servere locale, hibride sau în cloud, până la dezvoltare și implementare de software de productivitate găzduit online sau local, securitate, design web si rețelistică. Fiecare soluție tehnică dezvoltată de Koding este gândită pentru a-ți susține creșterea afacerii, atât online cât și offline.

Dincolo de prețul serviciilor posibile, analizăm în detaliu nevoile de business, conturăm țintele urmărite, înțelegem viteza de creștere și caracteristicile echipei. În fiecare relație de business, Koding pornește de la prezent și pune accent pe viitor. Atât pe cel al relației de afaceri, cât mai ales pe felul în care tehnologiile alese și implementarea acestora vor avea impact asupra viitorului companiei tale.

Ne interesează ca fiecare serviciu IT și soluție propusă de Koding să rezolve atât nevoile imperioase de moment ale business-ului tău, cât și evoluțiile ulterioare. Tehnologiile pe care le oferim sunt gândite astfel încât să simplifice extinderea ulterioară, să faciliteze cât mai mult tranzițiile viitoare la noi tehnologii și, adeseori cel mai important, să minimizeze prețurile pentru clienți.

  • Ai costuri mai mici și mai ușor de estimate;
  • Lucrezi cu specialiști certificați care au experiență solidă în proiecte similare;
  • Reduci timpul de implementare;
  • Ești printre primii care au acces la noile tehnologii;
  • Realizezi mai multe implementari simultan și îți reduci riscurile aferente acestora;
  • Îți rămâne mai mult timp în care te focalizezi pe ceea ce contează: să fii lângă clienții tăi și să-ți dezvolți afacerea.

Bazează-te pe Koding pentru expertiză și relație sigură pe termen lung
în ceea ce privește serviciile IT de care are nevoie organizația ta!