Servicii implementare

Pornind de la concluziile raportului de audit, elaborăm o serie de recomandări. Odată ce agreezi aceste recomandări, începem implementarea lor și astfel ești cu un pas mai aproape de atingerea obiectivelor organizației tale. Echipa Koding este preocupată de înțelegerea afacerii tale nu numai pentru a putea selecta tehnologia potrivită, ci și pentru a o implementa cu o întrerupere minimă a operațiunilor zilnice.

Indiferent de domeniul de activitate al companiei tale, ai nevoie de câteva componente esențiale ale sistemului informatic, cum ar fi:  rețele locale fixe sau WiFi, servere sau soluții de stocare. Acestea îți susțin comunicarea internă în companie, permit comunicarea externă cu clienți, parteneri și furnizori, respectiv raspund nevoilor de stocare sigură a datelor.

În loc să-ți bați capul cu răspunsul la întrebările de mai jos:

 • Cum găzduiesc mai ieftin și mai bine un site?
 • Ce domeniu să-mi cumpăr și de unde?
 • Ce antivirus este mai bun și mai ieftin?
 • De ce se mișcă încet calculatorul?
 • Cum imi salvez datele?
 • Ce aplicație de tip CRM mă ajută?
 • Unde găsesc oferta trimisă anul trecut?
 • Modelul de contract unde s-a pierdut?
 • Cum trimit concomitent un mail către mai mulți clienți?
 • Ce aplicație de facturare să folosesc?

Te poți baza pe specialiștii Koding că găsesc și implementează soluții integrate pentru toate aceste situații (și pentru multe altele cu care poate nu te-ai confruntat. Încă).

Pentru a răspunde nevoilor companiilor mari, avem expertiză în configurarea de arhitecturi hiperconvergente, high density computing sau catchphrase-uri. Implementăm cu succes soluţii Lenovo Flex System x240 M5, x480 X6, x880 X6, Dell Blade M630 sau M830, plus arhitectură FX FC430, FC630 şi FC830, HPE Blade BL460c, BL660c Gen9 sau Synergy 480, 620, 660 şi 680 G9. Și desigur, Moonshot. Dacă aceste denumiri nu-ți spun nimic, tot ce trebuie să știi este că suntem specializați în utilizarea tehnologiei de ultimă generație și capabili să o implementăm în funcție de nevoile companiei tale.Pentru startupuri și companii mici care au nevoi simple și bugete limitate, configurăm soluții stabile și sigure care pot fi scalate în viitor.

Mai mult decât consultanța și achiziționarea echipamentelor ce compun rețelele locale, asigurăm implementarea de rețele fixe și WiFi cele mai performante puncte de acces ale momentului, astfel încât să te poți bucura de: redundanta de configuratie, uptime garantat 99.96%, upgrade de firmware centralizat.

Mai mult decât consultanța și achiziționarea echipamentelor ce compun rețelele locale, asigurăm implementarea de rețele fixe și WiFi cele mai performante puncte de acces ale momentului, astfel încât să te poți bucura de: redundanta de configuratie, uptime garantat 99.96%, upgrade de firmware centralizat.

În cazul în care ai deja un departament intern de IT, echipa Koding îți poate simplifica viața prin optimizarea fluxurilor pe care le ai deja implementate.

Când analizezi felul în care această decizie influențează celelate departamente, ia în calcul următoarele consecințe ale externalizării serviciilor de implementare:

 • Creșterea avantajelor competitive prin adoptarea de soluții rafinate;
 • Eficacitate: echipa internă e degrevată de activități din afara zonei de interes;
 • Termen de implementare mai scurt datorat vitezei mai mari de realizare a acesteia;
 • Costuri operaționale mai mici decât dacă ai angaja toți specialiștii implicați în proces;
 • Garanția calității: contractul prevede un Service Level Agreement care definește aspecte legate de calitatea serviciilor implementate;
 • Focus pe core businessul tău: odată ce preluăm noi implementarea serviciilor, nu mai trebuie să gestionezi tu infrastructura IT și ai mai mult timp pentru ceea ce contează pentru tine: afacerea ta.

Asigurarea implementării soluțiilor recomandate este una dintre prioritățile echipei Koding, fiind o activitate sinergetică: aportul e adus de Koding, rezultatul e observabil în compania ta.

Fie de la sediul nostru (remote) sau de la sediul companiei tale (on-site), suntem gata să te asistăm sau să gestionăm de la un capăt la altul, inițiativele tale tehnologice. Pasiunea pentru tehnologie, viziunea, atenția la detalii, gândirea pe termen lung, precum și orientarea asupra rezultatului final fac parte din ADN-ul nostru. Toate acestea sunt atuuri pe care ți le punem la dispoziție pentru ca tu să investești în tehnologie în mod inteligent.

Avându-ne ca partener de implementare a serviciilor IT, organizația ta va deveni mai eficientă și mai sigură prin utilizarea capacităților tehnologiilor adaptive.

Pentru că știm cât de important este ca organizația ta să înțeleagă felul în care tehnologia este integrată în operațiunile zilnice am inclus trainingul angajaților companiei tale ca parte componentă a implementării.

Credem că te ajută să știi faptul că:

 • Aceasta se va efectua atât înainte, în timpul cât și la finalul procesului de implementare;
 • Instruirea este specifică rolului și persoanei din companie;
 • Include pregătire IT, în situația în care organizația are echipă de IT internă;
 • Presupune instruirea managerilor pentru a înțelege în detaliu modul în care noua tehnologie modifică activitatea zilnică a echipelor pe care aceștia le conduc.

Koding este partenerul perfect pentru implementarea serviciilor IT pe termen lung.