Business Intelligence

Business man holding a tablet tehnologie de business Koding

Aplicațiile de Business Intelligence (BI) – soluția pentru businessuri digitalizate

Ești entuziasmat că investiția în digitalizarea afacerii tale se vede în ritmul de dezvoltare accelerat si o poți considera un succes? Felicitări! Acum e timpul să treci la nivelul următor.

Dacă ai ajuns aici, probabil că te confrunți cu următoarele situații:

  • ești mai degrabă copleșit decât ajutat de datele pe care le colectezi?
  • nu reușești să transformi multitudinea de date în informații cu aplicabilitate strategică și practică de business?
  • crearea de rapoarte inteligente și segmentarea accesului la acestea sunt complicat de descurajante?

Cu aplicațiile de Business Intelligence obții soluții la aceste situații, ceea ce face ca afacerea ta să fie mai simplu de dezvoltat în mod strategic și mai ușor de gestionat la nivel practic.

Cum funcționează aplicațiile BI?

Mai exact, aplicațiile Business Intelligence sunt o categorie avansată de soluții software care ajută companiile să obțină rapid date importante despre funcționarea proceselor esențiale, prin instrumente de analiză și raportare.

Aplicațiile BI pot include o varietate de componente precum rapoarte tabelare, grafice sau panouri de control. O soluție BI robustă poate integra aceste surse disparate de date într-o platformă coerentă de raportare în timp real, utilizabilă de clienți, parteneri, angajați, manageri și executivi.

Data computer science business intelligence rapoarte BI Koding
Business Intelligence man computer business tehnologie Koding

Soluțiile BI îți aduc avantaje greu de egalat folosind alte instrumente

Soluțiile de Business Intelligence îți oferă posibilitatea de a lua decizii mai bune prin înțelegerea rapidă a diverselor tipuri de informații din organizație și a felului în care datele interacționează între ele. Acestea includ baze de date despre clienți, lanțul de distribuție, personalul companiei, produse, vânzări și activități de marketing, sau orice alte informații esențiale pentru operațiunile curente.

Identificarea de noi oportunități pe baza informațiilor extrase din analiza datelor le poate crea afacerilor un avantaj competitiv. Tehnologiile BI oferă analize istorice, în timp real sau predictive ale operațiunilor de business. Funcțiile curente ale acestor tehnologii includ raportarea, procesarea analitică online, data mining, procesarea de evenimente, administrarea performanțelor de business, analiza predictivă și analiza prescriptivă.

Koding îți facilitează accesul la Power BI, tehnologia de Business Intelligence concepută de Microsoft

Tehnologiile BI utilizate de Koding sunt capabile să proceseze cantități mari de date structurate și uneori nestructurate pentru a identifica, a dezvolta și chiar crea noi oportunități strategice de business. Scopul soluțiilor BI este de a transforma datele brute în informații relevante și de a simplifica interpretarea lor pentru a le integra în decizii inteligente de business.

Koding are expertiză avansată în implementarea soluțiilor Power BI, tehnologia de tip Business Intelligence construită de Microsoft, care prezintă toate datele companiei în formate grafice sugestive și le interpretează cu precizie și rafinament.

computer apple cafea tehnologie de business Koding

Avantajele utilizării soluției Power BI

Power BI este un serviciu de analiză de business găzduit în cloud care îți aduce la un loc toate datele esențiale ale afacerii tale. Astfel monitorizezi în timp real evoluția firmei pe un singur “panou de control”.

  • Cu Power BI poți monitoriza toate datele importante din orice loc, prin intermediul aplicațiilor pe care te bazezi;
  • Power BI îți oferă acces la instrumente prin care modifici, analizezi și vizualizezi date. Mai mult, poți partaja rapoarte în câteva secunde, folosind Power BI pe web;
  • Cu Serviciile SQL Server Analysis poți construi cu ușurință modele robuste, reutilizabile, pentru o abordare constantă de raportare și analiză în organizație;
  • În mai puțin de 5 minute poți crea panouri de control personalizate și raportări folosind limbaj natural și gesturi drag-and-drop pentru a găsi răspunsuri la cele mai importante întrebări;

Contactează-ne acum pentru ca un expert Koding să-ți dezvăluie
avantajele Power BI personalizate businessului tău.