Microsoft Dynamics 365

Când știi că ai nevoie de un CRM?

Există câteva semne care arată că Excelul nu mai este suficient, iar compania are nevoie de o soluție integrată pentru a administra eficient relațiile companiei cu restul lumii de business:

  • echipa nu are o sursă unică de informații despre leaduri, clienți, furnizori;
  • raportarea și analiza consumă mult timp și eforturi;
  • se pierd informații cum ar fi datele întâlnirilor de follow up sau datele deținute de un angajat care părăsește compania;
  • datele nu sunt disponibile printr-o aplicație mobilă membrilor echipei aflați în afara biroului;
  • nu ai un plan coerent de urmărire și îmbunătățire a relațiilor cu clienții.

Pentru toate problemele de mai sus, există rezolvare prin soluțiile performante de management al relației cu clienții le poate rezolva. Mai mult decât atât, utilizând un sistem CRM, poți aduce îmbunătățiri proceselor, fapt ce va oferi vizibilitate și perspectivă asupra activității echipelor de vânzări, poți simplifica raportarea internă și transparentiza colaborarea între echipe.

Dynamics 365 – soluția CRM creată de Microsoft pentru a adăuga inteligență digitală relației cu clienții

Koding recomandă suita Dynamics 365 ca soluție CRM pentru companiile de orice dimensiune, care sunt interesate de accelerarea transformării digitale a afacerii prin aplicațiile de business.

Dynamics 365 este noua generație de software care utilizează analiză avansată și învățare automatizată (machine learning) pentru a îmbunătăți funcții de business specifice departamentelor: vânzări, relații clienți, operațiuni, financiar sau marketing. Reunind capabilități CRM și ERP, Dynamics 365 este o suită flexibilă, adică îți permite să utilizezi doar aplicațiile de care ai nevoie și să le optimizezi odată cu dezvoltarea companiei.

Această soluție CRM este perfect compatibilă cu alte soluții concepute de Microsoft și fiind construită pe tehnologie de tip cloud, accesul la platformă se realizează instant, în timp real și independent de locație.

 

Contactează-ne pentru a-ți prezenta felul în care suita Dynamics 365
poate fi adaptată nevoilor companiei tale.