HubSpot

HubSpot – software CRM recomandat cu încredere de Koding

Cu ajutorul soluției CRM dezvoltată de HubSpot, poți:

  • automatiza acele taskuri care sunt contraproductive pentru oamenii de vânzări;
  • accesa baza de date cu clienți existenți și potențiali dintr-un singur click;
  • gestiona contacte și utilizatori, stoca și interpreta date indiferent de volum.

Soluția CRM oferită de HubSpot unifică fluxurile de marketing și vânzări

Funcționalitățile din zona de vânzări ale software-ului CRM oferit de HubSpot permit utilizatorilor accesul la instrumente care eficientizează acest proces prin înregistrarea automatizată a interacțiunii cu clienții (fie că aceasta a avut loc prin telefon, email sau canalele de social media).

Funcționalitățile din zona de marketing permit integrarea în software a informațiilor care vin din canalele de social media. Astfel, utilizând software-ul CRM dezvoltat de HubSpot, poți înțelege mai bine nevoile și comportamentul clienților, ceea ce te ajută în poziționarea produselor și o mai bună segmentare a pieței.  Unificarea fluxului de marketing și vânzări permite astfel să utilizezi datele inteligent pentru a transforma, cu efort cât mai mic, leadurile în clienți.

Creșterea traficului web și alte instrumentele la care ai acces prin soluția CRM oferită de HubSpot

HubSpot a dezvoltat soluția de CRM astfel încât să îți ofere acces la instrumente pentru creșterea traficului web: Ad Software sau SEO Software sunt astfel de exemple.

În cazul în care businessul tău are nevoie de generare de leaduri, poți utiliza instrumente de Email tracking sau Sales Email Templates. Pentru gestionarea și valorificarea leadurilor, HubSpot a integrat în software-ul CRM instrumente de tip Sales Automation Tool sau Pipeline Management Tool.

Iar pentru a-ți îmbunătăți experiența, HubSpot a creat instrumente variate: de la rețea de parteneri, la rapoarte gratuite sau template-uri.

Cauți un software CRM, care să confirme relația serioasă pe care o ai cu tehnologia?
Koding îți propune să testezi soluția concepută de HubSpot.