Software personalizat

Software personalizat – tehnologia Koding pentru nevoile specifice businessului tău

Probabil că știi deja că existăm pentru a ne răsfăța clienții, motiv pentru care, atunci când nevoile tale de optimizare a proceselor de business nu pot fi acoperite de soluții existente, suntem pregătiți să dezvoltăm produse software personalizate. În vocabularul Koding nu există expresia „Nu se poate!” Avem experiență consistentă în a analiza atent fluxurile opraționale, a extrage modele repetitive generatoare de costuri importante în modul actual de funcționare și a le automatiza prin aplicații software personalizate.

De la automatizarea proceselor de business prin software dedicat, până la dezvoltare web și aplicații mobile, Koding înțelege nevoile specifice companiei tale și are expertiză pentru a crea și implementa soluțiile la care până acum doar ai visat.

Automatizarea proceselor de business prin software personalizat dezvoltat de Koding

Automatizarea proceselor de business este soluția pentru simplificarea și accelerarea proceselor complicate și costisitoare și eliminarea celor redundante. Prin automatizare, orice proces care presupune consecvență, repetabilitate și acuratețe poate fi realizat mai simplu, mai eficient și cu un grad de transparență mai mare.

Utilizând astfel de soluții, clienții noștri au reușit:

  • să extindă linii noi de business;
  • să aloce mai eficient resursele interne;
  • să facă economii si să accelereze viteza de livrare;
  • să stabiliească o interacțiunea mai fluentă cu proprii clienți, ceeace a condus la creșterea cifrei de afaceri și a satisfacției clienților finali.

Soluții WEB personalizate de Koding pentru a pune în valoare unicitatea fiecărui client

Soluțiile de dezvoltare WEB pentru companii răspund la nevoia de bază a acestora de a avea un spațiu virtual reprezentativ și atractiv pe de o parte și adaptabil tehnic, pe de altă parte. Koding aplică cele mai actuale tendințe în designul web pentru a construi site-uri elegante și atragătoare pentru vizitatorii doriți. Mai mult decât atât, Koding ia în calcul particularitățile afacerii tale, pentru a putea integra funcționalități specifice cu impact în zona de analiză, raportare și marketing.

Aplicăm aceleași principiu, de a pune în valoare unicitatea fiecărui client sau proiect și atunci când realizăm site-uri web pentru evenimente de business. Acestea sunt optimizate pentru a simplifica efortul de organizare și comunicarea cu participanții atât înainte cât și în timpul sau după eveniment. Luăm în calcul tendința tot mai mare de accesare a site-urilor de pe dispozitive mobile și creăm design responsive și rapid.

Koding dezvoltă aplicații mobile pentru personalizarea interacțiunii directe cu clienții

 Aplicațiile mobile sunt instrumentele prin care simplifici, încurajezi și rafinezi interacțiunea directă a clienților (actuali și potențiali) cu brandul companiei tale. Koding dezvoltă aplicații mobile:

  • pentru cele mai utilizate platforme: iOS, Android, Windows
  • capabile să asigure acces nelimitat pentru un număr mare de utilizatori;
  • pentru care oferă suport cloud în situații de extinderi sau scalări;
  • a căror funcționalitate rămâne fluentă indiferent de numărul de utilizatori.

Indiferent dacă ai planuri clare de dezvoltare de software personalizat
sau ai doar o idee despre cum ar putea funcționa mai simplu procesele din companie,
te invităm să ne provoci cu ele.