Soluţii WMS

Warehouse Management System (WMS) – soluția pentru managementul depozitelor

Warehouse Management System (WMS) este soluția prin care controlezi prin automatizarea și optimizarea fluxului, parcursul bunurilor într-un depozit. De la recepție, stocare, colectare, împachetare, etichetare, livrare și inventariere, această soluție îți pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru eficientizarea depozitului pe care îl administrezi, indiferent de nivelul de complexitate sau de volumul mărfurilor.

Soluția WMS include atât componentă software cât și echipamente hardware (servere, scannere, imprimante). Întreg sistemul colectează și corelează date în sistem electronic, generează rapoarte și indicatori de performanță, care conduc la utilizarea inteligentă a resurselor depozitului: spațiul, oamenii, procesele, echipamentele și tehnologiile.

WMS – soluție adaptabilă și flexibilă prin care resursele sunt optimizate și costurile reduse

Fiind un sistem adaptabil, soluția WMS poate fi corelată cu alte sisteme utilizate, cum ar fi Electronic Data Intercharge (EDI) și chiar integrată în sistemul ERP, pentru a conține funcționalități de Labor Management, Labor Tracking sau cu Task Management (manager). Flexibilitatea cu care a fost conceput sistemului WMS  permite configurarea aplicației, atât la nivel de interfață  cât și la nivel de reguli de business.

Koding îți pune la dispoziție o soluție WMS adaptabilă și flexibilă,
pentru a-ți optimiza resursele și reduce costurile de depozitare.